Antivirüs Programı indir

15 Mayıs 2007 Salı

Panda Antivirus 2007




Panda Antivirus 2007
Panda bu yeni sürüm antivirüs çözümüne casus yazılım (spyware) korumasınıda entegre etmiş. Bunun yanı sıra phising gibi hırsızlıklardanda sizi korumak için bir takım güvenliği içinde barındırmaktadır...

Yeni Panda Antivirus 2007 her çeşit virüs,worm ve Trojan(Truva Atı) saldırısına karşı bilgisayarınızı korur.Rahat olmanızı garanti etmek için,geleneksel antivirüs ürünlerinden geçebilen bilinmeyen virüsleri bulup bloke etme yetisine sahip olan TruPrevent Tenolojileri ile birleşir.Hackerlara karşı firewall teknolojisi ile birlikte anti-spyware ve anti-dialer yazılımlarını da içerir.

Virüsleri bulabilmeleri için,antivirüs yazılımlarının onları Virüs Gözlem Dosyaları’nda kaydetmeleri ve bu nedenle de sürekli güncellenmeleri gerekir.Buna rağmen,yeni bir virüs ortaya çıktığında onu öldürecek aşıyı geliştirmek birkaç saati bulabilir.

Panda Antivirüs 2007 tarama motoru tüm bilgileri kontrol eder ve bütün sistem kaynaklarını açıkça kullanır.Sonuçta,siz antivirüs yazılımının farkında bile olmadan tehlikeden korunursunuz.

Download

1 yorum:

melih dedi ki...

GÜZEL BİR ANTİVİRÜS